PUBLICITAT

Las Palmas

Casimiro avisa als seus sobre la plantilla formada pel MoraBanc

El tècnic del conjunt canari subratlla la capacitat atlètica que posseeixen els jugadors andorrans

Per EL PERIÒDIC

Casimiro dóna instruccions en un temps mort a la primera jornada.
Casimiro dóna instruccions en un temps mort a la primera jornada. | ACB Photo / M. Henríquez
Demà el BC MoraBanc Andorra fa el seu debut aquesta temporada a la Lliga Endesa. És la segona jornada i s’estrena, amb la visita de l’Herbalife Gran Canària. El conjunt insular, que va ser capaç de guanyar a l’FC Barcelona Lassa a la final de la Supercopa, es va endur un cop en l’arrencada de l’ACB perdent a la seva pista el derbi canari amb l’Iberostar Tenerife. Al Principat arriben amb peus de plom.
 
Ho fan perquè «el MoraBanc s’ha reforçat bastant bé, amb un nivell i una qualitat atlètica bastant considerable. No han fet una pretemporada normal, amb jugadors al Preeuropeu, però els hem vist a tots junts als seus dos últims partits de pretemporada», assenyala el tècnic del Gran Canària, Luís Casimiro. Tot i els canvis produïts a la plantilla del Principat, considera que manté «l’estructura de joc, amb una bona entrada de jugadors atlètics i que només han estat centrats» en veure vídeos de l’Herbalife «des de fa bastant temps», centrats en aquest inici de la competició.
 
Jugar a Andorra pels canaris significa perdre, com ha succeït les últimes temporades, un fet que en aquesta ocasió volen canviar. «Serà el seu debut aquesta campanya a la Lliga i a casa, i té unes dificultats a les que hem de saber sobreposar-nos. Esperem ser capaços de trencar la mala dinàmica que té el Gran Canària a Andorra». El matx contra l’Iberostar el volen deixar enrere, i fins i tot, aprofitar-lo per a que els serveixi de toc d’atenció: «Tenim la ment posada en l’Andorra. Vam fer una mala defensa i sense massa excitació en atac per voler anotar sense jugar a bàsquet. Ells van dominar el partit».
 
Per la seva part, Albert Oliver, jugador que va ser tocat per l’entitat andorrana per a incorporar-lo, considera que el MoraBanc «serà una sorpresa perquè encara no els hem vist jugar. A més, és una pista difícil, on no hem guanyat. Intentarem fer un bon partit i guanyar». Vèncer «serà complicat i ells tenen ganes de fer un bon partit. L’Andorra ha millorat bastant respecte a la passada temporada», i com en el cas del seu tècnic, se centren únicament en aquest enfrontament i la derrota amb el rival canari l’aparquen per a que no els condicioni: «L’Iberostar va estar millor i el Granca no va estar a un nivell de ritme i joc com a la Supercopa. Si no estem bé, podem perdre amb qualsevol».
PUBLICITAT
PUBLICITAT