PUBLICITAT

El Concert de Meritxell de la Jonca es trasllada al 8 de setembre

  • L'acte manté el mateix programa amb Leclair, Mendelssohn i Elgar
EL PERIÒDIC
ORDINO


La Jove Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra (Jonca) serà la protagonista del tradicional Concert de Meritxell el dimecres 8 de setembre, a les 21.30 hores, a l’Auditori Nacional d’Andorra. Amb motiu de la Diada Nacional, s’ha modificat la data del concert i ha passat del 19 al 8 de setembre. Es tracta d’un concert gratuït en el qual els assistents tindran l’oportunitat d’escoltar la jove formació amb un nou programa preparat durant tot el curs. La Jonca, igual que l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA), es troba emparada per la Fundació ONCA, entitat formada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, que en són els patrons.

El concert que interpretaran els 20 músics que formen part de la Jove Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra, dirigits per Gerard Claret, tindrà una durada d'una hora i començarà amb la Sonata en re major Le Tambourin, de Jean-Marie Leclair; continuarà amb la Simfonia X en si menor per a cordes, de Felix Mendelssohn, seguirà amb la Serenata en mi menor per a cordes, op. 20, d'Edward Elgar i acabarà amb Cinc peces per a cordes, op. 44, de Paul Hindemith.

El concert té el suport de la Fundació Anna Riera i aprofitant l'actuació es lliuraran prèviament les beques que atorga cada dos anys la fundació laurediana als joves components de la Jonca. En aquesta edició, han estat premiats els músics de Grau Mitjà (500 euros/becat), Oriol Tort (viola), Diana González (violí) i Alda Rodríguez (violí) i els músics de Grau Superior (1.200 euros/becat), Queralt dos Santos (violí), Marta Saura (violí) i Maria Balcells (violí).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT