PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sandra i Sergi Herver, a la primera edició de la Copa Iberoamericana de karate

Els dos representants tricolors arriben en un bon estat de forma a una cita a la qual hi ha els millors lluitadors del món

Per El Periòdic

Sergi i Sandra, amb el metall guanyat a l’Europeu de Petits Estats.
Sergi i Sandra, amb el metall guanyat a l’Europeu de Petits Estats. | FACEBOOK
Els germans Sergi i Sandra Herver seran els representants de la Federació Andorrana de Karate (FAK) a la primera edició de la Copa Iberoamericana que es disputarà aquest cap de setmana a la localitat portuguesa de Braga.
 
Es tracta d’una competició nova dins del calendari internacional catalogada de gran prestigi, donat que se celebra unes setmanes abans dels Campionats del Món absoluts que acollirà Àustria a finals d’octubre. És, per tant, una pedra de toc immillorable que aplegarà a molts dels millors del planeta, tant en la categoria de kata com kumite.
 
BON MOMENT DE FORMA / Els dos andorrans participaran en la segona, la de combat, i tots dos entraran en acció en la jornada de demà. La Copa Iberoamericana arriba en un bon moment per als tricolors; Sandra està gaudint d’una gran temporada, ja que amb només 20 anys va ser segona a la Intercontinental a finals de maig i tres setmanes va aconseguir dos ors a l’Europeu de Petits Estats de Malta. Sergi també va demostrar en aquesta darrera competició, amb un altre primer calaix del podi, que arriba en forma. La representant femenina lluitarà en la categoria de menys de 61 quilograms i el masculí, en menys de 75.
 
Els acompanyen en l’expedició el president de la FAK, Xavier Herver, el seleccionador nacional, Manel Jodar, i el director d’arbitratge i jutge internacional, Luis Ignacio Gómez.
PUBLICITAT
PUBLICITAT