PUBLICITAT

Bellver de Cerdanya

Detingut el ‘Rambo de la Cerdanya’ per robatori

L’home té nombrosos antecedents i passarà a disposició del jutjat d’instrucció

Per EL PERIÒDIC

Jutjats de la Seu d'Urgell
Jutjats de la Seu d'Urgell | RÀDIOSEU
Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns a la zona del refugi Cortals de l’Ingla, al Parc Natural del Cadí-Moixeró, un home de 47 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Bellver de Cerdanya, com a presumpte autor d’un delicte de robatori i furt d’ús de vehicle a motor, a més d’un furt i un delicte de robatori amb violència i intimidació en haver intentat atracar una benzinera. 
 
Degut a la seva vestimenta, ja que l’acusat anava vestit de militar i amb una metralleta, l’home va ser batejat com el Rambo de la Cerdanya. 
 
Els fets / El 28 d’octubre els Mossos van ser alertats que un intern d’un centre assistencial d’Almacelles havia desaparegut. Hores més tard, aquest va sostreure un turisme a Osca. Durant la nit del 29 d’octubre un individu vestit amb roba militar i armat amb una escopeta va intentar cometre un atracament en una benzinera de Riu de Cerdanya. Mentre els agents investigaven els fets, es va constatar que el sospitós de la temptativa d’atracament era el fugit del centre d’Almacelles.
 
L’home té nombrosos antecedents i passarà properament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d’Urgell, segons va informar RàdioSeu. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT