PUBLICITAT

Barcelona

L’urgellenca Mònica López recull el Premi Ondas

Entre els premiats també hi ha el programa català ‘El Foraster’

Per El Periòdic

La presentadora Mónica López al plató de TVE.
La presentadora Mónica López al plató de TVE. | Eltiempo.com
La meteoròloga urgellenca Mònica López Moyano va recollir dimecres d’aquesta setmana el Premi Ondas 2016 com a Millor Presentadora de Televisió. La tradicional gala de lliurament dels guardons estatals de la comunicació va tenir com a escenari el Gran Teatre del Liceu, a Barcelona.
 
El jurat va justificar la concessió de l’Ondas a López «per la innovació en el format de la informació meteorològica i per destapar la curiositat dels espectadors, tot emprant eines televisives diferents». La meteoròloga va mostrar-se emocionada per aquest reconeixement, que va voler compartir amb els companys de professió amb el mateix objectiu de «recollir informació rigorosa i donar-li forma perquè l’espectador l’entengui». Així, va fer un agraïment a Televisió de Catalunya per ser el lloc on va créixer com a presentadora, així cpm també a TVE per ser el lloc on «va fer-se gran». És la primera vegada que una professional de la comunicació nascuda a l’Alt Pirineu rep aquest guardó.
 
López, que va debutar en la previsió del temps a Via Digital i entre els anys 2004 i 2008 va ser presentadora de TV3 –així com també va participar al programa ‘Els matins, presentat llavors per Josep Cuní– és actualment cap de Meteorologia de TVE i presenta la previsió del temps als informatius de la cadena estatal, càrrec que ostenta des del juny de 2008, quan va substituir José Antonio Maldonado.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT