PUBLICITAT

Andorra la Vella

El mercat dels Encants torna amb l’objectiu de recaptar 30.000 euros

Unicef Andorra destinarà els diners a beneficiar la població de la RD Congo

Per El Periòdic

El mercat dels Encants es va obrir ahir a la tarda.
El mercat dels Encants es va obrir ahir a la tarda. | ANA / S. F.
La Unicef, l’ONG que organitza els Encants, té un objectiu ambiciós: recaptar 24.000 euros en la catorzena edició del mercat solidari, que es troba al número 26 del carrer de la Sardana. El mercat es va inaugurar ahir i estarà obert fins al 16 de desembre.
 
La directora d’Unicef Andorra, Marta Alberch, va explicar que des de fa mesos el públic «truca per a veure quan obrim els encants», segons informa l’ANA. La mostra del gran interès és que «la primera tarda la gent s’hi aboca, i fan els donatius per als projectes d’Unicef», va afegir.
 
Empreses i particulars col·laboren amb el mercat, «una gota que ajuda a omplir el got i per sort tenim moltes gotes», va dir Alberch. Els objectes que es venen provenen de donacions «d’articles nous que donen botigues i empreses o articles de segona mà que donen els particulars». «Cada dos o tres dies anirem traient coses», va puntualitzar.
 
Els diners recollits es destinaran a la millora de l’accés a serveis bàsics per les poblacions de la República Democràtica del Congo.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT