PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Constituït el nou Consell de Joves

Representants dels adolescents acorden treballar sobre el ‘bullying’

Per El Periòdic

Els nous membres del Consell Municipal de Joves, ahir.
Els nous membres del Consell Municipal de Joves, ahir. | Ajuntament de la Seu d\'Urgell
El bullying serà el principal tema a treballar durant aquest curs pel Consell Municipal de Joves (CMJ), i ho farà a  través de diferents actuacions i en diferents àmbits durant els propers mesos.
 
Aquest va ser un dels eixos marcats durant la primera sessió plenària del Consell Municipal de Joves de la Seu d’Urgell d’aquest curs 2016-2017. Aquest òrgan d’informació, consulta i participació dels nois i noies urgellencs d’entre 12 i 16 anys, estudiants de secundària (de 1r a 4t d’ESO), a partir d’ara passa a anomenar-se Consell Municipal d’Adolescents (CMA).
 
En aquest primer ple del curs, presidit per l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, i la regidora de Joventut i Ensenyament, Sílvia Iscla, els 12 membres que el formen –procedents dels instituts Joan Brudieu i La Valira i del col·legi La Salle– van prendre possessió del seu càrrec.
 
Els joves del CMA també van decidir que seguiran treballant en la proposta de la creació d’un Espai Jove, així com col·laborar en la millora del civisme i la convivència.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT