PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Nacho Martín estarà de baixa tres setmanes per una lesió al turmell

Es perdrà els partits contra el Barça i el Saragossa, i és dubte amb l’Unicaja i el Tenerife

Per El Periòdic

Nacho Martín, en el partit contra l’Obradoiro.
Nacho Martín, en el partit contra l’Obradoiro. | Martín Imatge
Males notícies per al BC MoraBanc Andorra. L’entrenador, Joan Peñarroya, no podrà comptar les pròximes tres setmanes amb Nacho Martín per lesió, que farà que es perdi com a mínim els dos pròxims partits, davant l’FC Barcelona Lassa i el Tecnyconta Saragossa.
 
El jugador arrossegava molèsties des de feia setmanes fins que ha patit una tendinitis al tendó del peroneal curt del turmell esquerra, el que el porta a estar tres setmanes tractant-se sense jugar. Diumenge passat ja es va perdre el matx a Madrid contra el Movistar Estudiantes i estarà segur de baixa els dos pròxims enfrontaments, contra catalans i aragonesos. A partir d’aquí la seva presència és dubtosa, en els dos partits amb els que es conclourà l’any, el 27 de desembre amb l’Unicaja de Màlaga i tres dies després a les illes Canàries davant l’Iberostar Tenerife. La baixa de Nacho Martín és del tot sensible pel que comporta, no només a la pista, i pel que significa tenir un relleu més durant els partits.
 
Maric, amb la selecció de Bòsnia / El jugador del sènior B, Nikola Maric, va ser convocat per la selecció de Bòsnia i Hercegovina per disputar el Campionat d’Europa sub-18, que es disputa a la ciutat turca de Samsun del 16 al 22 d’aquest mes. El conjunt balcànic està enquadrat al grup D juntament amb Letònia, Israel i Lituània; i aspira a classificar-se entre els cinc primers per guanyar-se el bitllet per anar al Mundial de la categoria. Maric des de dilluns es troba concentrat amb la seva selecció per preparar la competició.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT