PUBLICITAT

Andorra La Vella

Marsol i Caballero acosten posicions culturals

La nova ambaixadora fa la primera visita oficial al comú de la capital

Per EL PERIÒDIC

La nova ambaixadora de França visita el Comú d’Andorra la Vella, ahir.
La nova ambaixadora de França visita el Comú d’Andorra la Vella, ahir. | COMÚ ANDORRA LA VELLA
La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va rebre ahir al matí la visita de la nova ambaixadora de França a Andorra, Jocelyne Caballero. Es tracta de la primera visita oficial de la diplomàtica, que es va incorporar fa unes setmanes en substitució de la seva antecessora, Ginette de Matha. 
 
En dita trobada, Marsol i Caballero van refermar la voluntat de continuar col·laborant de manera estreta en diversos àmbits, sobretot pel que fa a la programació de les temporades culturals. Ja que des de l’Ambaixada francesa sempre s’ha elaborat una agenda cultural molt completa i Andorra la Vella ha liderat enguany diversos actes com a capital de la cultura iberoamericana.
 
La nova ambaixadora va culminar la visita amb la signatura del llibre d’or. A tall d’anècdota, Caballero va conèixer, arran de la visita oficial, que la primera persona que va signar el llibre d’or del Comú d’Andorra la Vella va ser l’excopríncep François Mitterrand el setembre de 1986. 
 
la diplomàtica / Caballero és representant permanent de França al Consell d’Europa i representant especial del Ministeri d’Exteriors francès en la coordinació de la lluita internacional contra la pirateria. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT