PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra, líder si venç el Llagostera B

L’equip tricolor juga avui el partit endarrerit que li queda

Per Iván Moure

Ferran Pol, en el partit al camp del Martinenc, al novembre.
Ferran Pol, en el partit al camp del Martinenc, al novembre. | FCA
L’FC Andorra afronta avui el partit endarrerit que li queda corresponent a la jornada 11 de Primera Catalana i que es va ajornar perquè hi havia compromís de la selecció nacional. El conjunt que dirigeix Emili Vicente rep el Llagostera B a les quatre de la tarda als Camps d’Entrenament de la FAF i es posarà líder en solitari si aconsegueix els tres punts.
 
L’entrenador tricolor va restar importància a la possibilitat de conquerir la primera posició per primera vegada després de quinze jornades: «Seria un premi a la feina que està duent a terme l’equip, però no hem d’obsessionar-nos amb això; són tres punts més», va assegurar. «El més important és ser regulars i si arriba el lideratge, doncs fantàstic; sinó, cal continuar treballant perquè el que compta és com acabem la temporada», va aclarir.
 
Quatre baixes, un dubte i dos tocats / El partit no arriba en el millor moment, ja que a les baixes de llarga durada de Cisteró i Roch s’han d’afegir la de Moñino per un problema muscular i la d’Emili per sanció. A més, Ferran Pol és dubte fins a última hora per motius personals i tant Ezquer com Espinosa van convocats, però no estan per jugar els 90 minuts. Per a més inri, davant tindrà un rival que va a més, ja que suma tres triomfs seguits i en fa quatre que no perd a domicili.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT