PUBLICITAT

Èxit del 17è Mercat de les Oportunitats de la Seu

  • L'absència de pluja permet una bona afluència de visitants
  • Gran part dels clients provenien d'Andorra pel dia de festa
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
El mercat d'oportunitats de la Seu d'Urgell, aquest dimecres. Foto: AJUNTAMENT DE LA SEU

La 17a edició del Mercat de les Oportunitats de la Seu d'Urgell va concentrar ahir dimecres una gran afluència de públic al llarg i ample del carrer Major de la capital alturgellenca. Tot i que els comerciants van estar pendents del cel, finalment el temps va respectar l'esdeveniment comercial i va fer que el centre de la ciutat registrés un volum de trànsit molt més alt del que és habitual.

Els visitants al mercat provenien en bona part d'Andorra, ja que aprofitaven la Diada de Meritxell per baixar a la Seu d'Urgell i comprar a preu de final de temporada articles com ara roba i calçat, però també objectes de regal i accessoris de moda, entre d'altres.

UNA CINQUANTENA DE PARADES
El mercat alturgellenc permetia aquest any triar entre una cinquantena de parades dels diversos establiments comercials de la ciutat que ofereixen productes de qualitat a preu molt reduït, tot coincidint amb el final de la temporada primavera-estiu. Des de ja fa algunes edicions, el mercat també ha reforçat la seva personalitat amb la unificació de l'etiquetatge entre comerços i de les bosses de compra que es lliuren als clients.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT