PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Impuls mediàtic amb l’acord signat amb Dorna

Les Crèdit Andorrà GSeries s’emetran per diverses cadenes a tot el món

Per EL PERIÒDIC

Entrevista a Marc Màrquez en una edició anterior de les GSeries.
Entrevista a Marc Màrquez en una edició anterior de les GSeries. | JAS / Pol Santamaría
El producte televisiu que suposa un campionat de velocitat sobre gel consolidat no se li escapa a Dorna Sports. Són pocs els exemples que existeixen i per aquest motiu amplia la col·laboració amb les Crèdit Andorrà GSeries, per emetre a través de diverses plataformes l’esdeveniment que té com a seu el Circuit d’Andorra-Pas de la Casa.
 
Aquesta empresa té els drets comercials i televisius del Mundial de motociclisme. Des de fa uns anys  compta amb dos vehicles al campionat andorrà per convidar a competir pilots de diverses disciplines del món del motor. Els continguts de les GSeries seran produïts per Dorna i difondran les imatges a catorze cadenes o plataformes televisives, una xifra que pot augmentar a mida que transcorri la temporada. A més d’emetre’s a Espanya per Esport3 (TV3), Teledeporte, Movistar+ i Garatge TV, de moment els reportatges es podran visionar per EDGEsport (Orient, Àsia i Pacífic), Fox Sports Àsia, Fox Austràlia, Ten Sports (Índia i subcontinent indi), BeIN Sports (Estats Units i Canadà), ESPN Latam (Amèrica Central i del Sud), Motorsport TV (Estats Units, Canadà i Llatinoamèrica), Motors TV (Europa), TV Nova (República Txeca) i Gillette World Sport (203 països a més de canal propi a YouTube).
 
«Amb l’acord que hem suscrit amb Dorna farem un esforç perquè les Crèdit Andorrà GSeries iniciïn una veritable internacionalització mediàtica. Només així podrem garantir l’arribada de nous socis financers que ajudin a fer créixer aquest producte i la seva expansió mediàtica», exposa Toti Sasplugas, secretari general de l’Automòbil Club d’Andorra. Els reportatges que s’emetran de cadascuna de les proves al circuit encampadà tindran una duració de 26 minuts i es podran veure imatges des de l’interior dels vehicles i entrevistes als pilots.
PUBLICITAT
PUBLICITAT