PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Confiscats 1.000 paquets de tabac a la frontera de Porta

La mercaderia està valorada en 1.750 euros

Per El Periòdic

Control policial a l’alçada de la Massana.
Control policial a l’alçada de la Massana. | Tony Lara
La Policia va detenir un home de 51 anys a la frontera franco-andorrana de Porta després de localitzar més de 1.000 paquets de tabac que es trobaven ubicats en un doble fons del vehicle. La detenció es va produir el dimarts de la setmana passada arran d’un control fronterer rutinari. El sospitós, un resident que conduïa un cotxe de matrícula andorrana en direcció a França, portava una mercaderia valorada en 1.750 euros, i ha estat acusat d’un delicte contra l’ordre socioeconòmic (concretament, delicte de contraban).
 
D’altra banda, a començaments de la setmana passada va ser detingut un jove resident de 22 anys en un control rutinari, a l’exterior d’un local d’oci del Pas de la Casa, per la possessió d’1,6 grams de cocaïna. Diumenge al migdia va ser detingut també un jove de 26 anys per conduir sota els efectes del cànnabis.
 
L’únic accident registrat durant aquest dies és l’atropellament d’un vianant de 29 anys a la població d’Escaldes-Engordany. La víctima, una jove resident que es trobava a la carretera secundària 101 (quilòmetre 0,05), va ser envestida per una motocicleta Kymco Super Dink 300 a les 8.45 hores, resultant-ne ferida. 
 
El balanç setmanal de la Policia també informa de la detenció, a Sant Julià de Lòria, d’una dona i dos homes residents, d’edats compreses entre els 50 i 55 anys, com a presumptes autors dels delictes contra la funció pública, l’administració de justícia i la seguretat en el tràfic jurídic, després d’una investigació de 18 mesos de la Fiscalia. Les detencions corresponent a Montse Gil, Manel Torrentallé i Josep Maria Altimir. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT