PUBLICITAT

"Carretera i manta", amb el Banc dels Aliments

EL PERIODIC
LA SEU D'URGELL

El programa-concurs de Ràdio-Seu, "Carretera i Manta", dirigit i presentat per Ignasi Cervera, va acomiadar la 15a edició amb el lliurament d'una aportació solidària de 440 euros al Banc dels Aliments de la Seu d'Urgell.

La donació, amb la col.laboració d'un establiment d'electrònica de la ciutat, es va fer en base a la participació dels oients, que enguany ha establert un rècord difícil de superar. I és que s'ha rebut més de 2.000 intervencions, sumant tant les trucades en directe i com també els comentaris a través de la xarxa social Facebook.

El lliurament del xec el va protagonitzar Anna Vives, regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. Vives va agrair la col.laboració en un moment que ha augmentat de manera significativa la demanda al Banc dels Aliments de la Seu, que està atenent una setantena de persones cada setmana.

Al llarg de l'estiu, el magazín ha entrevistat més de 100 convidats, posant especial atenció en diferents activitats a la Seu, l'Alt Urgell i el Pirineu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT