PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Marín disputarà les ‘qualis’ de la Copa del Món de Sierra Nevada

Gutiérrez torna a pujar al podi en un eslàlom FIS

Per El Periòdic

Mireia Gutiérrez al segon calaix del podi, ahir a Chamonix.
Mireia Gutiérrez al segon calaix del podi, ahir a Chamonix. | FAE
Lluís Marín ha decidit competirà avui a les sessions de qualificacions dels Mundials de Sierra Nevada. El surfista de neu andorrà va entrenar ahir i tot i que no es va trobar en les millors condicions , es veu capacitat per ser a la línia de sortida.
 
Ahir va comprovar que es tracta d’una pista molt complicada perquè «la neu és justa, hi ha molts bonys i està bruta». «La pista és molt tècnica i la sortida és difícil en ser massa plana» per a les característiques actuals del rider andorrà, amb problemes a l’espatlla.
 
Podi de Gutiérrez / En alpí, Mireia Gutiérrez va tornar a pujar al podi ahir, per segona vegada en una setmana gràcies a la segona plaça que va obteniren un eslàlom FIS a l’estació francesa de Chamonix i a només 40 centèsimes de la guanyadora, la sueca Magdalena Fjaellstroem.
 
Pel que fa als Mundials júniors d’Are (Suècia), ahir era el torn del supergegant. Carmina Pallàs va ser la millor representant femenina amb un 36è lloc i Cande Moreno no va acabar. En nois, Matias Vargas va assolir la 40a posició i Kevin Courrieu, torna a Andorra per veure l’abast de la lesió de dimarts.
 
PUBLICITAT
PUBLICITAT