PUBLICITAT

La Policia Municipal de la Seu d'Urgell identifica 270 gossos

  • El 25% d'aquests animals tampoc estaven censats i per tant no tenien control
  • L'Ajuntament recorda que a partir del 30 de setembre, la campanya serà sancionadora
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

El Servei de Proximitat de la Policia Municipal de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ja ha identificat 270 gossos, des que es va engegar la campanya d'identificació, a principis d'aquest any. Aquesta acció consisteix en col.locar a l'animal de companyia una placa censal, amb l'objectiu d'identificar-lo a la via pública d'una manera àgil, i alhora reduint tota la documentació en una placa penjada al collaret del gos. Dels 270 gossos, aproximadament el 25% tampoc estaven censats.

Des de la Policia Municipal s'afirma que la col.locació de la placa censal també serveix per fer un control periodificat de la població d'animals de companyia a la ciutat cada dos o tres anys, i mantenir-ne així un cens més ajustat a la realitat. L'Ajuntament de la Seu d'Urgell recorda que a partir del 30 de setembre, aquesta campanya identificativa d'animals de companyia serà sancionadora. És a dir, que tal i com marca l'ordenança municipal de control i tinença d'animals, a partir del dia 1 d'octubre la circulació dels gossos sense xapa censal municipal estarà sancionada. Aquesta infracció, que es considera de caràcter greu, pot arribar als 60 euros de multa.

La documentació necessària que cal aportar en el moment de formalitzar la placa és el DNI del propietari, demostrar que l'animal està censat, la targeta sanitària del gos i en cas de ser un gos potencialment perillós la llicència pertinent i l'assegurança.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT