PUBLICITAT

Els amants de la meteorologia podran col·laborar amb el Govern

Presentada la Xarxa d’Observadors Meteorològics Voluntaris

Calvó durant l’acte, ahir.
Calvó durant l’acte, ahir. | ANA / F. A.
La Xarxa d’Observadors Meteorològics Voluntaris (XOMV) presentada ahir durant l’acte de celebració del Dia Mundial de la Meteorologia, permetrà als interessats la possibilitat de col·laborar amb el Govern en l’intercanvi d’informació, i de «fomentar la seva passió», va explicar el cap de l’Oficina de l’Energia i el Canvi Climàtic, Carles Miquel. «Ens interessa poder identificar quines persones tenen un interès particular en la meteorologia perquè es puguin adherir a la xarxa», va afegir Miquel.
El Govern, a través de l’Oficina de l’Energia i el Canvi Climàtic, ha posat a disposició dels assistents un fulletó perquè s’inscriguin a la Xarxa. Les persones interessades en formar-ne part també es poden descarregar el formulari a través de la web meteo.ad i de @MeteoAnd_OECC, a Twitter.
La Xarxa «permetrà donar visibilitat a aquests observadors, que podran intercanviar informació i oficialitzar les dades que podrem registrar a través de les seves observacions», va indicar Calvó. L’acte també va servir per repassar la temàtica sobre la qual va pivotar el Dia Mundial de la Meteorologia, celebrat el passat 23 de març.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT