PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

3.500 espectadors a la Temporada de música i dansa

L’ocupació mitjana de les cinc actuacions és inferior al 2016

Per El Periòdic

Una de les actuacions de la temporada.
Una de les actuacions de la temporada. | Comú de la Massana
La Temporada de Música i Dansa d’Andorra la Vella MoraBanc ha tancat la seva 23a edició amb una assistència de 3.404 persones repartides en les cinc actuacions, segons informa l’agència ANA. Amb aquesta xifra, l’ocupació mitjana queda situada en un 74%, molt semblant a la de l’edició anterior, que va ser d’un 76%. 
 
L’espectacle que més espectadors va aplegar al Centre de Congressos d’Andorra la Vella va ser Forever Tango amb 842 assistents, seguit de Cecilia Bartoli amb 811 i Bad boys of the dance amb 662. El canadenc Rufus Wainwright va reunir 593 persones i el francès Alexandre Tharaud 496. 
 
El pressupost de la temporada de Música i Dansa d’Andorra la Vella MoraBanc s’ha nodrit aquesta edició amb l’aportació de diferents empreses i institucions i la venda d’entrades. MoraBanc ha aportat el 50% del pressupost, el Comú d’Andorra la Vella un 21% i la venda de localitats ha suposat el 13%. 
 
Internet ha estat el punt de venda d’entrades més utilitzat. El portal de MoraBanc ha venut el 71% de les localitats, a l’Oficina de Turisme d’Andorra la Vella s’han venut el 21% i a la Llacuna i al Centre de Congressos el 8%. 
 
Com cada any, des de l’organització es fa una enquesta de satisfacció després de cada actuació. Els assistents han valorat molt positivament tots els aspectes de la temporada. Els concerts han sumat una nota mitjana que s’apropa al 4,5 sobre 5, i l’organització i els serveis han estat valorats amb 4,4 punts sobre un total de 5. 
 
El recital de la mezzosoprano Cecilia Bartoli i el concert de Rufus Wainwright van ser els més valorats, amb un 4,6 sobre 5. Forever Tango i el piano d’Alexandre Tharaud han arribat als 4,5, i els Bad Boys of the Dance 4,1. Pel que fa a l’organització i els serveis, el concepte més destacat pel públic ha estat l’oferta gastronòmica del Lounge Bar amb un 4,70, i la satisfacció general que ha arribat a un 4,62 sobre 5.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT