PUBLICITAT

Encamp

El mercat Celta, la revetlla, la festa Fluor Led party amb Adrià Ortega i Ernest Codina o el Crash Car el plat fort de Sant Joan

Encamp estrena l'estiu amb festa per a tothom

Per El Periòdic

La Festa del Poble d'Encamp és la primera de l'estiu a tot el Principat. Any rere any ha anat  aportant novetats i consolidant-se, convertint-se en una cita obligada per a tots els públics. Des del divendres 23 i fins al diumenge 25 de juny tenim un programa molt complet del que us destaquem:
 
Mercat Celta. Tots els dies de 17 a 24 hores. és la temàtica d'enguany de tota la Festa del Poble, que comença amb la revetlla de Sant Joan, i que finalitza amb la Nit de les Bruixes. Nits molt esotèriques, màgiques, que s’enllacen amb aquets mercat Celta, que donarà continuïtat a la Festa, i que fa que sempre, a totes hores, hi hagi diferents alternatives.
Diumenge, abans de la Nit de les Bruixes, tindrem l'actuació del grup Irish Corner.
 
Revetlles de Sant Joan
Divendres a la nit arriba la tradicional revetlla al Pas de la Casa. També a Encamp amb l'espectacle de foc, l'encesa de la foguera amb cremada de falles i amb l'actuació de l'Orquestra València, una de les millors d'Espanya, i que tocarà de 23.30 a 04 hores. Amb aquesta actuació es consolida la voluntat d'oferir una festa per a tota la família.
 
Festa Fluor Led party amb Adrià Ortega i Ernest Codina
El dissabte ens arriba un muntatge molt divertit i amb dos Dj i locutors de ràdio ben coneguts. Una vetllada especial amb música dels anys 80 i 90!
 
Activitats per a infants
Dins del programa hi ha tota una sèrie d'activitats especialment pensades per a la canalla, com són el Junglepark (inflables), un espectacle infantil i dues festes de l’escuma, més les activitats esportives tradicionals, com el campionat de ciclisme o el torneig de tennis taula.
 
Activitats per al jovent
Els joves poden participar a tota la festa, però hi ha activitats especials per a ells, com és la Interparroquial Race, una gimcana on participen les comissions de festes i el jovent de totes les parròquies competint entre elles (enguany com a novetat, es trasllada al parc del Prat Gran), el sopar de solters i de solteres després del cercavila, o la participació en el Crash Car, que enguany passa de la Festa Major a la Festa del Poble.
 
Activitats esportives
Enguany tenim diversitat d’activitats esportives per  fer: vòlei platja, ciclisme, classe magistral de cycling, campionat de petanca, tennis taula o partit de futbol...i és que la Festa del Poble, també és un bon moment per gaudir de l'esport amb els amics o la família.
 
Activitats tradicionals
Com és habitual, a la Festa del poble també hi tenim els dinars populars, el Sopar de Gala, la vermutada, les havaneres, la ballada de l'Esbart Sant Romà. Enguany, tornen els aizkolaris del País Basc.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT