PUBLICITAT

Andorra la Vella

El comú renova el 20% dels vehicles

Ha destinat un total de 400.000 en la nova flota

Per El Periòdic

Marsol i David Astrié, Conseller de Medi Ambient i Innovació, durant l'entrega dels nous vehicles
Marsol i David Astrié, Conseller de Medi Ambient i Innovació, durant l'entrega dels nous vehicles | ANA / M. M.
El Comú d’Andorra la Vella ha adquirit 30 vehicles nous al llarg del 2016 i en el que portem de 2017, segons va explicar la cònsol major de la parròquia, Conxita Marsol. Amb això ha renovat el 20% de la seva flota de vehicles destinada als serveis comunals. Les noves adquisicions han tingut un cost per al comú d’uns 400.000 euros, 250 mil el primer any i 170 mil invertit durant el 2017. 
 
Marsol va entregar ahir les claus dels nous vehicles en un acte que es va celebrar en el l’aparcament comunal de Prat de la Creu.
«Teníem un greu problema amb els vehicles perquè eren molt vells i això dificultava el manteniment, i ara que els hem renovat també hem volgut apostar per les energies renovables»,  va destacar ahir Marsol, segons declaracions que recull l’ANA. A més, la cònsol, va assenyalar que «feia molts anys que no es feia cap
tipus d’inversió» per falta de liquiditat. 

Marsol també va explicat que la renovació era «necessària per la seguretat del treballadors». Amb la nova compra s’han renovat camions grua per canviar l’enllumenat, furgonetes de manteniment, grues de circulació, màquines per escombrar, camions per transportar petit material i motos de circulació, entre d’altres. 
La cònsol major també va indicar que s’ha canviat el servei de funcionament i distribució d’aquests vehicles. Fins a data d’avui, el comú disposava d’un parc mòbil, on tots els vehicles comunals es regien per un mateix departament que els controlava. Ara, la nova direcció ha decidit donar a cada departament els seus vehicles perquè siguin ells mateixos els encarregats de cuidar-los. «Entenem que aquest canvi provocarà que aquesta nova flota tingui una vida més llarga que l’anterior», va dir Marsol. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT