PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Pedalar amb un campió

El 15 de juliol els aficionats poden fer una sortida amb Jan Ullrich

Per El Periòdic

Jan Ullrich, en plena ascensió amb el mallot de líder del Tour de França.
Jan Ullrich, en plena ascensió amb el mallot de líder del Tour de França. | EL PERIÒDIC
No és gaire habitual poder rodar al costat d’un guanyador del Tour de França. És tota una experiència i qui vulgui podrà fer-ho el pròxim 15 de juliol, amb l’alemany Jan Ullrich.
 
La sortida es realitza per commemorar els vint anys de la victòria d’etapa a Andorra del ciclista teutó al Tour de 1997, que es va acabar adjudicant quan estava al punt àlgid de la seva carrera esportiva. Es portarà a terme a les 10.00 hores amb sortida a l’Hotel Nòrdic del Tarter. En aquest mateix hotel el dia abans, a les 17.00 h, es portarà a terme una xerrada amb el mateix Ullrich i el també exprofessional Marcel Wüst. També hi participarà el president de la Federació Andorrana de Ciclisme,

Gerard Riart. La sortida servirà com a prèvia de la Multisegur Volta als Ports d’Andorra, que es disputarà el 16 de juliol. 

Ullrich és un dels corredors que van marcar una època, sent protagonista del pilot a finals de la dècada dels noranta i inicis del nou segle. Va guanyar el Tour del 1997 i la Vuelta a Espanya dos anys després. A la ronda gala va aconseguir 7 victòries d’etapa i dues a l’espanyola. Als Jocs Olímpics de Sidney 2000 va adjudicar-se la medalla d’or a la prova de ruta, sent plata a la contrarrellotge. Suma dos títols mundials de contrarrellotge, al 1999 i 2001, i un bronze el 1994. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT