PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Dos companyies se sumen a la xarxa d’empreses inclusives

Una persona amb discapacitat treballarà en una empresa d'atenció al client i l'altra a un hotelEl centre d’atenció al client Espic i l’Hotel Piolets Park s’han sumat a la xarxa d’empreses inclusives, va anunciar ahir el ministre d’Afers Socials, Justícia

Per El Periòdic

Foix, Espot i París en la roda de premsa, ahir.
Foix, Espot i París en la roda de premsa, ahir. | SFGA/JAVILADOT
El centre d’atenció al client Espic i l’Hotel Piolets Park s’han sumat a la xarxa d’empreses inclusives, va anunciar ahir el ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot. Cada una d’aquestes companyies ha contractat una persona amb discapacitat, segons va detallar el Govern en un comunicat. 

En el primer cas, l’empleat farà tasques tasques d’atenció al client i suport tecnològic. El director d’Espic, Joan Foix, es va mostrar satisfet amb la nova incorporació, que va valorar que «donarà més que el que li donem nosaltres», ja que aportarà valors i sentiments a l’empresa.
 
Pel que a l’allotjament, el nou treballador realitzarà tasques de neteja del balneari. El director de l’Hotel Piolets Park, Jordi París, va dir que el nou empleat s’ha adaptat molt bé al seu lloc de feina.  

D’altra banda, Espot va anunciar que han contactat amb altres empreses i que, de moment, n’hi ha sis més que han mostrat el seu interès d’adherir-se a la xarxa. 
En el marc de l’estratègia per a la inclusió laboral de les persones amb discapacitat engegada pel Govern el 2016, es va crear la xarxa d’empreses inclusives que té la missió de facilitar el dret laboral de les persones amb discapacitat i d’assegurar una igualtat d’oportunitats efectiva. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT