PUBLICITAT

Sant Julia de Lòria

Milers de persones s’apleguen al concert de Rosario Flores

El castell de focs es va anul·lar per risc elevat d’incendi forestal

Per El Periòdic

Rosario Flores durant el concert a la Plaça de la Germandat, aquest dimarts
Rosario Flores durant el concert a la Plaça de la Germandat, aquest dimarts | Comú de Sant Julià de Lòria
La festa major de Sant Julià de Lòria va acabar aquest dimarts a la nit amb la plaça de la Germandat plena a vessar, amb més de 8.500 persones que s’hi van aplegar per presenciar el concert de Rosario. D’aquesta manera, aquest va estar el concert que va comptar amb un major nombre de públic, duplicant les xifres del concert de fi de festa de l’any passat. Quant al castell de focs de fi de festa, es va haver d’anul·lar per qüestions de seguretat, ja que el risc d’incendi forestal se situava en nivells molt alts i extrems.
 
El darrer dia de festa major va posar punt final amb la missa dels difunts al matí i, a la tarda, amb el torneig de bàsquet 3x3, els jocs sorpresa, la festa de l’escuma i, al vespre, va estar el torn de les havaneres amb els Cantaires de Montgrí, informa l'ANA.
 
Van acabar així cinc dies de festa per a la parròquia laurediana, que des del divendres passat s’ha omplert de gent amb moltes ganes de gaudir de les activitats proposades. En general, tota la programació ha tingut una molt bona rebuda aquest any, segons ha indicat el conseller de Cultura de Sant Julià de Lòria, Josep Roig. Tot i així, les activitats que més afluència d’assistents ha tingut han estat els concerts i els balls de nit, el tobogan d’aigua i les activitats culturals i tradicionals del dilluns a la tarda.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT