PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Reunió amb el Govern pel projecte pel transport públic: més desconcert i també satisfacció

Saboya es reuneix amb les quatre postulants per resoldre la situació

Per Iván Moure

Un autobús de línia interurbana circula per l’avinguda d’Enclar.
Un autobús de línia interurbana circula per l’avinguda d’Enclar. | El Periòdic
El projecte de remodelació del transport públic ha donat els primers signes que deixa d’estar en stand by. El nou encarregat de l’assumpte, el ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, ja s’ha reunit amb les quatre companyies que es van presentar al concurs l’octubre de l’any passat i que encara està pendent de concessió a causa de les tres denúncies generades arran de les discrepàncies que va generar el plec de bases i que van obligar el Govern a aturar la concessió.
 
Si les companyies –Transports Nadal, Andbus (Novatel), i Hispano Andorrana (Montmantell) i Cooperativa Interurbana –actuals explotadors de les línies interurbanes– ja fa uns mesos que estan en una situació d’inseguretat i neguit per la preocupació que el projecte es guardi al calaix, segons ha pogut saber el PERIÒDIC D’ANDORRA, la sensació després de la trobada amb Saboya és de desconcert, però també de satisfacció.
 
Desconcert perquè, segons expliquen, el ministre no va dir gaire. Va ser més una primera presa de contacte sense explicar als afectats quin camí seguirà el Govern. «No han explicat què volen fer, si el plec de bases segueix vigent...». I satisfacció perquè, segons asseguren, «volen que la situació es desbloquegi en breu i, de fet, serà el propi cap de Govern qui controlarà el tema».
 
PUBLICITAT
PUBLICITAT