El Tic Tapa i l’Engordany també guanyen en la segona jornada

Per JOAN JOSEP BLASCO

Maneiro i Moisés, en una acció del derbi colomenc.
Maneiro i Moisés, en una acció del derbi colomenc. | Emilio Prenas
Vallbanc FC Santa Coloma i Inter Club Escaldes són els únics conjunts que acumulen triomfs a les dues primeres jornades de la Lliga Multisegur Assegurances. El conjunt de Richard Imbernón va guanyar per la mínima el derbi amb la UE Santa Coloma, mentre que el d’Àlex Somoza s’imposava al Penya Encarnada d’Andorra.

El derbi colomenc deixa als dos conjunts en una situació completament diferent a la classificació i a nivell de sensacions en aquest inici de temporada. Mentre el Vallbanc és líder sumant dues victòries en els dos partits disputats, la UE acumula només derrotes. El matx es va decidir amb un únic gol, obra de Torres al minut 83. A l’altre duel entre conjunts que lluitaven pels títols en temporades anteriors, el Restaurant Tic Tapa UE Sant Julià es va imposar a l’FC Lusitans (0-1). El gol es produïa al 54, amb Luque aprofitant un rebuig de la defensa.

La UE Engordany va sumar la seva primera victòria. Va fer-ho per 2-0 sobre l’FC Encamp, que encara no sap el que és puntuar. Després d’una primera part sense gols, al primer minut de la segona Cellay marcava de penal. Sebas Gómez al 78 materialitzava el segon. A l’enfrontament que tancava la jornada, l’Inter Club Escaldes superava al Penya Encarnada d’Andorra per 2-0. Va ser una victòria treballada i que no es va decidir fins el tram final. Sergi Moreno obria el marcador al minut 12 i en el  temps de descompte Toscano sentenciava.

El Vallbanc i l’Inter Escaldes encapçalen la classificació de la Primera Divisió amb sis punts. Els segueixen l’Engordany i el Tic Tapa amb quatre. El Lusitans en suma tres, mentre que hi ha tres equips que encara no han estat capaços de sumar cap punt. Tanquen la taula UE Santa Coloma, FC Encamp i Penya Encarnada d’Andorra.