PUBLICITAT

Ordino

Dimitri Pereira s’adjudica la Pujada Ordino-Arcalís

El pilot s’adjudica també el Campionat de França de Segona Divisió

Per EL PERIÒDIC

Pereira, en una de les pujades a la carretera ordinenca al volant del seu Norma M20F.
Pereira, en una de les pujades a la carretera ordinenca al volant del seu Norma M20F. | JAS
La Pujada Ordino-Arcalís es va poder disputar ahir sense incidències després que la prova programada per dissabte se suspengués a causa de la intensa boira que es va produir, que impedia la visibilitat en condicions per competir. El guanyador va ser el francès Dimitri Pereira, que també va adjudicar-se el Trofeu Joan Vinyes.
 
La prova de l’Automòbil Club d’Andorra tancava els campionats de muntanya d’Espanya, França de Segona Divisió i dels Pirineus, a més de ser l’antepenúltima del de Catalunya. Pereira, amb un Norma M20F, s’imposava amb un crono de 2.24,875 minuts, que li va servir també per adjudicar-se el campionat gal. A la primera pujada va ser el més ràpid, superant per poques dècimes als seus compatriotes Yves Tholy (Speed Car) i Emelyne Breda (Dallara F3). Quart era el primer classificat del Campionat d’Espanya, César Rodríguez (Silver Car), i cinquè el primer del de Catalunya, l’andorrà Edgar Montellà (Speed Car). Gerard de la Casa estrenava el seu Subaru WRC amb el millor temps a la categoria de turismes.
 
A la segona pujada Pereira repetia amb el millor registre i al darrere tenia a Breda i Tholy. Rodríguez tornava a imposar-se en el campionat espanyol i Montellà en el català, amb José Antonio Aznar (Ginetta) com a primer GT. A l’última pujada Pedro Salvador (Silver Car) guanyava en l’absolut per davant dels francesos Pereira, Tholy i Breda. Salvador, que aconseguia el millor registre de tota la prova, no havia disputat les dues primeres pujades. A l’Espanyol, després de Salvador, Rodríguez era segon. De la Casa aconseguia un crono que el posava líder entre els participants del Català.
 
A la classificació final del Trophée des Pyrénées el primer és Frédéric Toubert (Renault Clio Cup) amb 40 punts, seguit per Montellà amb 38 punts i Pereira amb 36.
PUBLICITAT
PUBLICITAT