PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Trueba inaugurarà les Jornades de cine espanyol

El director presentarà la seva pel·lícula ‘Chico i Rita’

Per El Periòdic

Part del cartell de la pel·lícula ‘Chico y Rita’.
Part del cartell de la pel·lícula ‘Chico y Rita’. | EL PERIÒDIC
El reconegut director de cinema, Fernando Trueba, donarà el tret de soritda a les jornades de cinema espanyol, que  enguany arriben a la seva vuitena edició. La sessió inaugural, que tindrà lloc el 10 d’octubre, també comptarà amb la presència de l’ambaixador espanyol, Manuel Montobbio. A continuació tindrà lloc la projecció del film Chico i Rita.
 
A més, el 17 d’octubre es presentarà la pel·lícula Donkey Xote, en un acte que també comptarà amb la participació del seu director, José Pozo. Aquest és un film amb 3D que relata les aventures de Don Quixot de la Manxa i que està pensada per a un públic infantil, per la qual cosa es projectarà a les 11 del matí. Aquest mateix dia, a les vuit del vespre, també es presentarà la pel·lícula  Truman, del director de cinema Cesc Gay i que té com actors principals l’argentí Ricardo Darín i l’espanyol Javier Càmara. Aquest film, que compta amb cinc premis Goya (millor pel·lícula, director, actor masculí, actor secundari i guió) relata la vida de dos amics i la relació d’un d’ells amb un gos.

En el marc de la mostra cinematogràfica també es projectaran les pel·lícules Las ovejas pierden el tren, d’Àlvaro Fernández, el 26 d’octubre, 18 comidas de Jorge Coira, el 7 de novembre, i Loreak, de José María Goenaga, el 9 de novembre, Totes elles  es podran veure a les vuit del vespre. 
 
Les jornades de cinema les organitza l’Ambaixada d’Espanya amb la col·laboració dels Cinemes Illes Carlemany, Andbank i ArtHotel. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT