PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

El projecte Latin Stride Flamenco, de gira argentina

Jordi Barceló, Manuel Alonso i Pablo Gómez se’n van a Sud-amèrica

Per EL PERIÒDIC

Jordi Barceló, al piano, i Manuel Alonso, a la guitarra, en un concert.
Jordi Barceló, al piano, i Manuel Alonso, a la guitarra, en un concert. | MARICEL BLANCH
El pianista i compositor Jordi Barceló, el guitarrista flamenc i compositor Manuel Alonso, juntament amb el percussionista Pablo Gómez, se’n van de gira a Argentina amb el projecte Latin Stride Flamenco, que neix «de la inquietud per trobar nous sons producte de l’afinitat d’estils diversos, essent els fils conductors la guitarra flamenca i el Latin Stride Piano», segons explica el trio. 
 
Entre el 25 d’octubre i el 6 de novembre, el grup actuarà al Club de Jazz Virasoro de Buenos Aires, amb el músic Jorge Retamoza. A continuació, actuaran a l’Auditorio de Radio Nacional de Córdoba, on oferiran un concert que s’emetrà en directe. Durant l’estada a Córdoba oferiran un seguit de classes magistrals de Latin Stride Piano i Flamenc al Conservatorio Superior de Música, entre d’altres centres. 
 
El grup també oferirà un concert al Teatro Libertador San Martín, amb la Banda Sinfónica de Córdoba, dirigida per Hadrián Ávila, que interpretarà composicions de Jordi Barceló. La gira argentina conclourà a Buenos Aires, amb un concert a la prestigiosa Sala de Cambra de la Usina del Arte.
 
Suport financer / La Gira Argentina 2017 compta amb el suport del Ministeri de Cultura, mitjançant les subvencions per a la projecció exterior dels artistes Andorrans, a més de la col·laboració de la Fundació SGAE.
 
El grup va presentar la seva proposta als escenaris de Mèxic en el marc del festival Eurojazz 2016. Des d’aleshores ha actuat a Europa, on té previst futurs concerts, i està preparant el segon projecte de Latin Stride Flamenco. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT