PUBLICITAT

Andorra la Vella

El comú ja té les claus del pàrquing dels Pouets

Ara haurà de valorar que fa amb aquesta infraestructura

Per Núria Segura Insa

L'entrada del pàrquing dels Pouets
L'entrada del pàrquing dels Pouets | EMILIO PRENAS
El Comú d’Andorra la Vella ja té les claus del pàrquing dels Pouets, va assegurar ahir la cònsol major, Conxita Marsol. De fet, Marsol va relatar que ahir es van poder posar en contacte amb un representant de l’empresa, cosa que no havien fet des que va tancar el pàrquing definitivament a començaments de mes. Això va portar que ahir al matí la corporació local rebés les claus, però la cònsol va matissar que encara no havien pogut accedir a l’interior de la infraestructura. «Ahir es va poder notificar a un representant de l’empresa la rescissió del contracte i ara ens han entregat les claus», va especificar Marsol. 
 
Després de tancar els Pouets, ara el següent pas, segons la cònsol, és decidir què es fa amb aquesta infraestructura. «Ja veurem, ja valorarem», va dir Marsol. 

Malgrat que la cònsol va opinar que s’havia de prendre aquesta decisió, també va lamentar que s’hagi hagut de clausurar. «És una pena no tenir aquest aparcament en aquesta zona, el necessitem i, per tant, ha estat difícil prendre la decisió», va dir Marsol, que hi va afegir: «La història de l’aparcament és molt trista i lamentable».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT