PUBLICITAT

SANT JULIÀ DE LÒRIA

El canvi climàtic, al Canòlich Music

El festival de música cristiana convida LZ7, Sal 150 i Andy Hunter en la cinquena edició

Per E. J. M.

Una actuació al ‘Dona’t a conèixer’ del festival de l’any passat.
Una actuació al ‘Dona’t a conèixer’ del festival de l’any passat. | CANOLICH MUSIC
La cura del medi ambient i revertir el canvi climàtic és el lema de la cinquena edició del Festival de Música Cristiana Canòlich Music, que organitza el mossèn de Sant Julià de Lòria, Pepe Chisvert, amb el suport de la Delegació de Joventut i Ensenyament del Bisbat d’Urgell i del comú de la parròquia. L’esdeveniment tindrà lloc el 24 i 25 de novembre i, en total, hi actuaran una desena de grups que interpreten música amb valors. L’organització espera almenys repetir l’èxit de les edicions anteriors: l’any passat va reunir 1.500 persones.

El festival començarà el divendres 24, a les nou del vespre, amb un concert de L’Artista Convidat, el grup que va guanyar la primera edició del Dona’t a conèixer, l’espai perquè nous grups actuïn a l’escenari de l’envelat del Prat Nou. A continuació, hi haurà el concert del trio anglès LZ7, que va començar a actuar a les esglésies i ara omple estadis. A Anglaterra són tot un fenomen.

Dissabte, la jornada començarà amb la pregària musicada pel grup andorrà One. Tot seguit, començarà el certamen Dona’t a conèixer, amb la presència de la banda Infinitum, guanyadors de l’any passat i que han arribat a les semifinals d’un talent show espanyol.

A la tarda, el Crist Xperience-1 ofereix tres concerts-tallers simultanis amb Sal 150, Assisi i Álvaro Frale. Els joves podran cantar i compartir experiències amb aquests músics referents de la música cristiana. Després tindrà lloc l’eucaristia, musicada pel grup Gospel Viu.

El sopar serà una botifarrada oberta a tothom i, abans del plat fort de la nit, l’actuació del DJ Andy Hunter, tindrà lloc la sessió Companys de viatge, en què tothom podrà intercanviar experiències i proposar, amb optimisme, com podem salvar el planeta. El festival acabarà a la matinada amb Andy Hunter, que ha esdevingut un assidu de l’esdeveniment.
Chisvert està, com cada any, molt engrescat amb l’esdeveniment, que cada any creix en públic. A més, s’hi han inscrit 70 joves del país com a voluntaris. «El festival és un actiu per traslladar valors», va recordar ahir en la presentació del cinquè Canòlich Music.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT