Doetinchem

Holanda va a totes i no té pietat per golejar a la selecció sub-21

El combinat dirigit per Justo Ruiz es veu del tot superat i cau derrotat per 8-0

Per EL PERIÒDIC

Alavedra es llança al terra per tallar la jugada de Til.
Alavedra es llança al terra per tallar la jugada de Til. | KNVP
Derrota més que contundent de la selecció sub-21 davant Holanda. El combinat oranje va mostrar tot el seu potencial per imposar-se per 8-0, sense donar cap tipus d’opció als andorrans. La diferència és monumental, ja que el rival compta amb jugadors amb experiència assentants a la Eredivisie, la Primera Divisió dels Països Baixos.

El plantejament defensiu que es va exercir va sorgir efecte en el primer tram de l’enfrontament, però a partir del minut vint va decaure, amb tres gols en tan sols 10 minuts. Til obria el marcador al 20. El segon era obra de Lammers al 28, i el tercer al 30 el materialitzava Idrissi. Després d’aquest cop dur, l’equip de Justo Ruiz es va recompondre, per marxar al descans amb aquest resultat.

Però els holandesos a la segona part van mantenir el nivell elevat que havien mostrat fins llavors, el que s’hi va afegir el desgast que havia suposat fins llavors tot l’esforç imprimit pels jugadors andorrans. Idrissi tornava a veure porteria al 58 i la maneta l’aconseguia de falta directa Zivkovic al 64. Viladot cometia penal sobre el mateix Zivkovic al 68, que Ramselaar s’encarregava de transformar. No seria l’única pena màxima que xiularia l’àrbitre. Al 73 era Bové qui el provocava sobre Til, i De Jong qui marcava. Tancava el marcador Kluivert al 78.

Després de jugar quatre partits, Andorra se situa a la darrera posició del grup A amb un punt. Això sí, només es troba a un del penúltim, Letònia, que suma dos enfrontaments més. Holanda, amb cinc jornades disputades, es troba a la segona posició amb vuit punts, només superada per Anglaterra amb tretze.