PUBLICITAT

Andorra la Vella

Andorra Telecom i JT firma un acord en matèria professional

La parapública i l’operadora britànica col·laboren en formació Andorra Telecom

L’edifici d’Andorra Telecom al carrer Prat de la Creu.
L’edifici d’Andorra Telecom al carrer Prat de la Creu. | MARICEL BLANCH

Andorra Telecom i l’operadora JT, l’antiga Jersey Telecom, van signar ahir un acord de col·laboració d’intercanvi de personal i formació, va detallar la parpública en un comunicat. El programa de cooperació pretén promoure el desenvolupament professional dels treballadors i l’establiment de sinergies entre les companyies.


El director general de JT, Graeme Millar, va visitar ahir el Principat i, en aquest context, es va signar l’acord, que va subscriure també el director general d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, en un acte que va tenir lloc a l’edifici Nexus de Santa Coloma. Malgrat que el  document marc és de caràcter general, ja s’han identificat àrees d’especial interès.


En aquest sentit, Andorra Telecom es va mostrar interessada pel coneixement de l’operador britànic al voltant de les xarxes i els serveis de l’anomenada Internet de les coses i el procés d’internacionalització en què es troba immers.


Per la seva banda, JT va centrar la seva atenció en l’experiència d’Andorra Telecom en el desplegament de la fibra òptica i en la seguretat de la informació. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT