PUBLICITAT

Andorra la Vella

Xina i Sri Lanka s’afegeixen al Trofeu Borrufa i cau Itàlia

27 països i 220 corredors compatiran a la prestigiosa cursa d’Arcalís del 29 de gener al 1 de febrer vinents

Raméntol, Mas, Serracanta i Ajona, ahir a la roda de premsa.
Raméntol, Mas, Serracanta i Ajona, ahir a la roda de premsa. | Maricel Blanch

El Trofeu Borrufa segueix donant passes endavant després de 25 edicions disputades i per a aquest any encara ha rebut cinc demandes de països que no havien vingut mai al Principat a competir. És el cas d’Sri Lanka o Xina, que formaran part dels 27 països i 36 equips que competiran aquest any del 29 de gener a l’1 de febrer vinents. 

Aquesta bona notícia contrasta amb la baixa d’una selecció fixa com és Itàlia, que degut als problemes per entrenar a principi de temporada per la falta de neu als Alps, ha decidit no venir. I segueixen sense fer-ho d’altres centreeuropeus com Suïssa o Àustria, que es resisteixen a venir: «El calendari de competició és atapeït», va donar com a motiu el director general d’Arcalís, Xabier Ajona.

En total, seran uns 220 corredors en competició i més de 300 en total. Per part d’Andorra, hi haurà dos equips i l’objectiu, segons el director tècnic de la FAE, Carles Visa, serà igualar la tercera posició per equips aconseguida l’any passat, quan es va aconseguir un important botí d’onze medalles.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT