PUBLICITAT

Andorra la Vella

El Vallbanc entra com a líder als play-off al títol

L’Engordany empata i és segon, seguit pel Sant Julià i el Lusitans

Per El Periòdic

Torres, en el partit d’ahir.
Torres, en el partit d’ahir. | FAF

Canvi de líder a l’última jornada de la fase regular de la Lliga Multisegur Assegurances. Qui era primer, la UE Engordany, sumava un empat que el relega a la segona plaça. Qui no va fallar va ser el Vallbanc FC Santa Coloma, que es col·loca líder per començar els play-off al títol en una posició avantatjosa respecte als rivals.

L’equip de Richard Imbernón guanyava a l’Inter Club Escaldes per 1-0, en un enfrontament que es decidia al minut 52 amb el gol de Víctor Rodríguez. L’Engordany, en canvi, empatava amb la UE Santa Coloma. El matx finalitzava 1-1 i es va decidir al tram final. Pousa marcava al 84 i Cellay empatava pels escaldencs al 91. La golejada de la jornada l’aconseguia el Restaurant Tic Tapa UE Sant Julià, que derrotava al Nóbrega Constructora FC Encamp per un contundent 9-1. Al descans els lauredians ja manaven per 6-1, tot i que els encampadans s’havien avançat al minut 6 mitjançant Torres. Villanueva va aconseguir tres dianes, Joel i Walter dues, i una Pi i Emiliano. L’FC Lusitans superava al Penya Encarnada d’Andorra per 6-1. Sakho marcava en dues ocasions, i en una Figueiras, Jonathan, Martins i Oliveira. Pel Penya Encarnada ho feia Barra. 

Amb la fase regular finalitzada, el Vallbanc es presenta als play-off encapçalant la classificació amb 48 punts, un més que l’Engordany. El Sant Julià en suma 42 i el Lusitans 34. La UE Santa Coloma, habitual a estar en la lluita pel títol aquesta temporada no podrà fer-ho, i es queda relegat als play-off pel descens. Ocupa el cinquè lloc amb 29 punts. El segueixen a la classificació l’Inter Club Escaldes amb 25, l’FC Encamp amb 10 i tanca la taula el Penya Encarnada amb dos.

Suspès el partit de la selecció contra Guinea Equatorial

El 26 de març la selecció absoluta havia de jugar un partit amistós a Andalusia contra Guinea Equatorial, aprofitant l’estada d’una setmana del combinat nacional a terres malaguenyes, on el dia 21 jugarà amb Liechtenstein. Però el combinat africà finalment no es desplaçarà al sud d’Espanya, fet que provoca la suspensió de l’enfrontament contra els andorrans.

PUBLICITAT
PUBLICITAT