PUBLICITAT

Verdú, segon al gegant de Schoenried a Suïssa

Oliveras baixa punts al descens FIS de Chatel i Garcia guanya el Campionat de França de supergegant U14

Per El Periòdic

Joan Verdú puja al segon calaix
Joan Verdú puja al segon calaix | FAE

Joan Verdú va quedar ahir en segona posició al primer dels dos gegants que acull l’estació suïssa de Schoenried. L’andorrà va marcar un temps de 2.10,64, a 0,17 del guanyador de la cursa, el francés Victor Guillot. Tercer a la prova va ser el francès Cedric Noguer. Àxel Esteve va queda en 15a posició.  Avui es disputa un nou gegant FIS a la mateixa estació. 

Oliveras baixa punts/ Ahir es va disputar també un nou descens a Chatel, en el que hi participava Marc Oliveras. L’esquiador va marcar el vuitè millor crono amb un temps de 1.14,67, a 0,63  del vencedor, el francès Nicolas Raffort. Va aconseguir 19,64 punts, quan en tenia 20,23 a la 12a i última llista publicada per la FIS. 

Garcia, campiona/ La setmana passada, coincidint amb les finals de la Copa d’Europa a Andorra, es van disputar els campionats de França U14 a Peyragudes.

En aquesta competició, Clàudia Garcia es va imposar amb solvència al supergegant dels Nacionals francesos amb un temps de 59,61. Segona va ser la francesa Camille Chassaigne, a dos segons de l’andorrana. Nàdia Bernat del SEC va acabar 20a. No obstant, al gegant U14, va acabar en 10a posició. 

Paral·lelament es van celebrar també els  Écureuils d’Or U16 a Morzine-Avoriaz-Les Gets on l’esquiadora de l’ECAP, Carla Mijares, es va classificar l’eslàlom en vuitena posició a amb un temps de 1.44,03. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT