PUBLICITAT

Quatre jugadors debuten amb la sub-21 davant d’Escòcia

Ruiz confia en els nous jugadors Álvarez, Guillen, Vales i Gómez pel matx

Per El Periòdic

Andorra, en el partit contra Ucraïna el passat 5 de setembre.
Andorra, en el partit contra Ucraïna el passat 5 de setembre. | Maricel Blanch

La selecció nacional de futbol sub-21 té avui una nova oportunitat de sumar punts contra Escòcia a les classificatòries per l’Eurocopa de la categoria. A les sis de la tarda es juga un matx importantíssim a l’Estadi Comunal.

El seleccionador nacional, Justo Ruiz, creu que «s’ha de ser optimista per naturalesa» i que poden «donar la sorpresa». Tanmateix, destaca que la «realitat és la que és», ja que «va passar contra Ucraïna i Holanda, tot i que la selecció també pot fer un partit com el que es va jugar contra Letònia o Anglaterra». Així, esperen donar la millor cara i «estar dins el partit durant els 90 minuts».

Els de Ruiz veuen el conjunt escocès com un equip «molt ràpid, amb força i contundent». Serà un «partit que crearà molts problemes», «sobretot quan ens facin joc directe, a les disputes individuals i a les segones jugades», comenta. «No estem acostumats a aquest nivell», lamenta. Per aquest motiu, apostarà per un «4-4-2, una alineació més equilibrada que no entrega tres quartes parts del camp».

Per altra banda, Ruiz ha volgut destacar la convocatòria d’Iker Álvarez, Joel Guillen, Eric Vales i Roberto Carlos Gomez. Ells seran les novetats. «És una de les seleccions més joves i és molt bo que tastin a la convocatòria de màxim nivell», afirma.

Ruiz també considera que el resultat d’aquest passat dimecres contra Liechtenstein va ser importantíssim i que té «molta transcendència», ja que l’esperit «contagia als més joves, sobretot quan veuen que Koldo Álvarez fa debutar als companys».

Un altre cop, un equip humil pot fer història.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT