PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La UE Engordany cau golejada contra el Kairat

Els andorrans acaben la seva aventura a Europa amb un gol d’honor

Per Miquel López-Egea

L’FC Kairat i la UE Engordany a l’Almaty Ortalyk Stadion, avui.
L’FC Kairat i la UE Engordany a l’Almaty Ortalyk Stadion, avui. | UEFA EUROPA LEAGUE

La UE Engordany no ha pogut frenar avui a l’FC Kairat Almaty al partit de tornada de la primera ronda de l’Europa League i han rebut una golejada previsible. L’equip de Kazakhstan no ha dubtat en passar per sobre dels andorrans en un partit en el qual l’hongarès Márton Eppel ha marcat quatre gols i Aderinsola Habib Eseola, Bauyrzhan Islamkhan i Yan Vorogovskiy n'han fet un respectivament. Morgan Lafont ha pogut marcar el gol d’honor.

Al minut 4, Eppel s'ha quedat sol i ha aprofitat per anotar el primer. Al segon, ha rematat a porteria un rebot que ha rebut als peus. Pel tercer gol, Habib Eseola ha rebut una gran passada i ha anotat. Just abans de la mitja part, Eppel ha aconseguit el hat-trick després de rebre una passada perfecta. A la segona part, Islamkhan s'ha colat en solitari entre els jugadors andorrans i ha mostrat la seva qualitat després de regatejar la defensa. Poc després, Lafont ha rematat de cap per fer el gol d’honor. Tot seguit, Eppel ha tornat a fer de les seves per anotar i finalment, als darrers minuts, Vorogovskiy s'ha fet un homenatge i ha marcat un gol brutal des de fora l’àrea. Tot això ha passat davant d’una afició local entregada.

«Era el partit que esperàvem, el Kairat és un súper equip i està contrastat per la seva qualitat», comentava Josep Mengual, entrenador de l’Engordany. «Poden arribar a la fase de grups, estic molt content per haver vingut a jugar, tot això servirà per agafar experiència de cara al futur», afegia.  

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT