PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Vallbanc busca fer història a Islàndia

Els andorrans tenen un gol d’avantatge del partit d’anada

Per Joan Josep Blasco

Jugada del partit d’anada a l’Estadi Comunal.
Jugada del partit d’anada a l’Estadi Comunal. | Maricel Blanch

El Vallbanc FC Santa Coloma surt amb totes les opcions a Islàndia per convertir-se amb el primer equip andorrà en superar una segona ronda de competició continental. Avui juga la tornada de la segona ronda de l’Europa League contra el Valur, amb el marcador favorable per l’1-0 obtingut a l’anada la setmana passada a l’Estadi Comunal.

Les dates i el destí fan que sigui complicat trobar en un temps reduït bitllets d’avió, pel que l’expedició colomenca es va haver de dividir en tres per realitzar el desplaçament. Per aquest motiu ahir l’equip no va poder realitzar l’entrenament previ, que el portarà a terme aquest mateix matí. Pedro Santos i Víctor Rodríguez no van viatjar per lesió, mentre que Jesús Sosa es presenta com a novetat respecte a l’anada. El Vallbanc afronta la ronda amb les màximes expectatives. «Abans de començar l’eliminatòria el que volíem era competir. A l’anada vam aconseguir-ho i a la tornada també volem fer-ho», exposa el tècnic colomenc, Marc Rodríguez, assegurant que el seu equip no jugarà amb el marcador per tal d’assolir l’objectiu de classificació: «El plantejament és el mateix. No recularem, perquè a casa quan ens vam tirar cinc metres enrere va ser quan pitjor ho vam passar i quan el rival es va sentir més còmode i va fer circular millor la pilota».

Rodríguez: «Hem d’estar ben situats sobre el terreny de joc i no mirar el rellotge, perquè 90 minuts es poden fer eterns»

Espera a un rival que surti fort des del xiulet inicial per tal de capgirar el marcador i el resultat de l’eliminatòria. «Aniran a per totes des de l’inici, no en tinc cap dubte. Com sempre mostraran l’ímpetu que els caracteritza. És amb el que es basen» i amb el que se senten millor, per tant, per contrarrestar-ho «hem d’estar ben situats sobre el terreny de joc i no mirar el rellotge, perquè 90 minuts es poden fer eterns». Si aconsegueixen que no es trobin còmodes, és «quan més nerviosos es poden mostrar».La classificació la tenen al cap i «si ho aconseguim perfecte, però el que vull és que ens quedem amb la sensació d’haver-ho donat tot al camp».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT