PUBLICITAT

Andorra la Vella

El MoraBanc presenta «la passió» de l’italià Vitali

El jugador arriba amb el desig de seguir creixent en la seva carrera

Per Miquel López-Egea

Francesc Solana, Betim Budzaku i Michele Vitali, ahir.
Francesc Solana, Betim Budzaku i Michele Vitali, ahir. | BCA

Andorra Turisme va acollir ahir la presentació de l’italià Michele Vitali. El director esportiu del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, va destacar que el jugador «és sobretot passió» i que és important per la seva qualitat des dels tres punts. «El seu desig de guanyar i de prosperar ens va fer convèncer i ens agrada molt que ens hagi escollit per fer el següent pas en la seva carrera», manifestava. Arriba després d’una temporada espectacular i es va convertir en un dels millors jugadors italians amb el Brescia.

Vitali va recordar que és «un jugador que vol centrar-se tant en l’atac om en la defensa» i va remarcar que «és un honor que algú em pugui comparar amb Gianluca Basile perquè és un dels meus ídols de sempre». «És un honor i una oportunitat per mi poder jugar a l’ACB i a l’EuroCup, ha estat una bona decisió venir», opinava. «No em vaig pensar gaire acceptar l’oferta del MoraBanc Andorra perquè tenia ganes de jugar a l’ACB que, segons m’ha explicat el meu germà Luca, és una competició amb un joc molt ràpid que em pot anar molt bé», afegia. «La meva mentalitat és anar partit i partit i donar el màxim, el primer objectiu és guanyar el primer partit a casa», revelava. «Espero trobar-me bé en la lliga Endesa que es juga amb molta velocitat i miraré de fer una bona defensa i després, sumar punts», afegia.

Per altra banda, Vitali va admetre que va riure «quan vaig veure que ens havia tocat el Brescia a Eurocup i tot i que segur que serà emocionant és un partit que hem de guanyar».

En referència al seu començament amb el club, va assenyalar que «se sent com a casa» i que els companys «li han posat molt fàcil».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT