PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Andorra HC no vol patir aquesta temporada

Corral vol aconseguir la permanència «com més aviat millor» i celebra poder fer la pretemporada aquest any

Per Miquel López-Egea

El darrer partit de la temporada.
El darrer partit de la temporada. | Maricel Blanch

L’Andorra HC no vol patir. No vol tornar a passar pel calvari que va suposar tenir l’oportunitat en el darrer moment de mantenir la categoria. Però la temporada va ser difícil amb motius extraesportius que no van acompanyar.

«Dilluns vam començar els entrenaments i aquesta setmana estem fent la fase de càrrega. La setmana que ve seguirem amb càrrega i farem coses de sistema. L’important és carregar les piles i tenir benzina», comentava l’entrenador tricolor, Roger Corral.

D’aquesta manera, Corral confia en «no cometre els errors de l’any passat» i celebra que aquest any s’hagi pogut fer la pretemporada. «L’objectiu és no patir i gaudir del nostre esport, les derrotes no ens han d’afectar, sinó que ens han d’animar a seguir treballant mentre que les victòries han de reafirmar la feina el treball que s’està fent», opinava. «Hem de mirar d’aconseguir la salvació com més aviat millor», assenyalava. Aquest dimarts l’equip jugarà contra el Cadí i el dissabte 15 de setembre debutarà a casa contra el filial del Lleida, «un equip jove que es vol guanyar un lloc al primer equip».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT