PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El curs dels especialistes de cine s’endarrereix

Només una asseguradora del país va acceptar cobrir-los però «a un preu abusiu»

Alumnes de l'Escola Ángel Plana en una master class a Andorra, el mes de març.
Alumnes de l'Escola Ángel Plana en una master class a Andorra, el mes de març. | Maricel Blanch

La branca andorrana de l’Escola d’Especialistes de Cinema i Televisió Ángel Plana endarrereix la data d’inici del curs fins al 13 d’octubre. La previsió era que les classes comencessin aquest dijous però la recerca d’una asseguradora que estigués disposada a cobrir les activitats de l’escola s’ha allargat més del que esperava l’equip directiu. 


El responsable de l’Escola a Andorra, Gerard Miralles, va explicar que només una asseguradora del país va acceptar cobrir l’escola però «a un preu abusiu, com si això fos Hollywood», així que, finalment, han aconseguit que una asseguradora de Galícia, amb conveni a Andorra, els asseguri a un preu més raonable. L’endarreriment del començament de les classes també ha de permetre acabar d’enllestir els ajustos de la formació en prevenció de riscos laborals, que el centre ha adaptat a les classes que s’impartiran al Principat en col·laboració als especialistes de la firma andorrana Unida. 


De moment, l’Escola té 10 inscrits que es convertiran en futurs actors i actrius d’escenes perilloses. Entre ells, una noia de la Seu d’Urgell que es formarà parcialment becada, ja que el centre ofereix ajudes a l’estudi per a les dones amb l’objectiu d’eliminar la bretxa de gènere que hi ha en l’ofici. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT