PUBLICITAT

Detingut a la Cerdanya un pres fugit des del juliol

  • Durant la fugida, durant un permís, hauria robat dos cotxes i en un alberg i una casa de colònies
EL PERIÒDIC
BELLVER DE CERDANYA

Periodic
Nucli antic de Bellver. Foto: EL PERIÒDIC

Els Mossos d’Esquadra van detenir dissabte passat Martí C. S, de 41 anys i veí de Bellver de Cerdanya de qui la policia tenia una ordre de recerca i detenció per incomplir l’ordre de reingrés a un centre penitenciari de la demarcació de Barcelona després de gaudir d’un permís. L’home havia de tornar a la presó el 27 de juliol després d’un permís penitenciari però no ho va fer.

Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació per localitzar-lo que va conduir la policia a la comarca de la Cerdanya. Concretament, va ser detingut a la zona del Molí d’en Pous de Taió, a Bellver de Cerdanya. Durant el temps en què estava fugit, l’home hauria comès quatre robatoris a la Cerdanya, en una casa de colònies, en un alberg a més d’endur-se dos vehicles, segons va informar ahir l’Agència Catalana de Notícies.

A banda del no reingrés a la presó, la Policia imputa al detingut dos robatoris amb força en una casa de colònies de Pi, també a la comarca de la Cerdanya, així com en un alberg de Bellver. D’altra banda, el pres fugitiu també hauria comès el robatori i ús de dos vehicles, un a Pi i l’altre a la part de laCerdanya que es troba sota administració francesa. També se l’acusa d’ocasionar danys en un habitatge situat igualment a la localitat de Pi.

Amb la investigació duta a terme, els Mossos d’Esquadra han pogut recuperar els dos cotxes suposadament sostrets per Martí C. S. durant la seva fugida. Està previst que el detingut aquest cap de setmana ingressi properament al Centre Penitenciari de Ponent, a la demarcació de Lleida.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT