PUBLICITAT

Andorra la Vella

Walker, un mes de baixa

Els jugadors del MoraBanc es mostren prudents tot i la pretemporada i aposten pel «partit a partit»

Per Miquel López-Egea

El bon ambient al vestidor es percep mentre els jugadors fan broma durant el Media Day del MoraBanc Andorra, ahir.
El bon ambient al vestidor es percep mentre els jugadors fan broma durant el Media Day del MoraBanc Andorra, ahir. | Maricel Blanch

El MoraBanc Andorra s'ha tornat a topar amb la mala sort. Després que Shayne Whittington es perdés quasi tota la pretemporada per una lesió, ara ha estat el torn de David Walker, que estarà allunyat de les pistes per les pròximes quatre setmanes. L’aler nord-americà pateix un esquinç del lligament lateral extern del turmell esquerre. La lesió es va produir dilluns entrenant. Per tant, l’equip haurà de comptar amb Sani Campara o Hugo Bartolomé, del sènior B de l’equip.

Walker és un jugador físic que compleix la tercera temporada al MoraBanc i que ha estat un dels destacats durant la pretemporada. És  una peça molt important per a Ibon Navarro, sobretot pel seu encert de triple. A més, ofereix un punt important en defensa i unes jugades espectaculars. Ara, haurà d’esperar un mes per a poder seguir reivindicant-se.

Seguir creixent

David Jelínek, que va ser operat del dit però que ja està recuperat, va explicar ahir durant el Media Day que la pretemporada els ha servit per «coneixent-nos poc a poc» tot i que «encara falta». «És un equip igualat en totes les posicions, serà fort, però a cadascú ens caldrà trobar l’equilibri», manifestava. «Cadascú estava acostumat al que feia l’any passat i encara ens falta un poc de temps per entrar a la mateixa dinàmica», revelava. En aquest sentit, divendres serà el primer partit de la Lliga Endesa, serà contra l’UCAM Múrcia: «Tots tenim ganes, fa temps que estem amb la pretemporada, hem demostrat que tot ens va bé i ara toca demostrar-ho de manera oficial».

Per la seva banda, Moussa Diagne va explicar que «hem fet la pretemporada amb moltíssimes ganes, amb moltíssima alegria» i va assegurar que «les sensacions van ser molt bones i que s’han millorat moltíssimes coses». «Espero una temporada amb molta alegria, començant i acabant la lliga bé, la veritat és que després de tants mesos sense competir de manera oficial, en tinc moltes ganes», explicava. «Un títol i una victòria sempre ens donen més ganes i et dona millors competicions, més si guanyes a un equip com és el Barcelona», asseverava. «El Barça és el meu ex-equip, el respecto molt, però no és especial guanyar-lo, el que importa és com van sortir les coses en l’àmbit personal», revelava. «He millorat molt, tinc molta gent que m’ha ajudat com a jugador i em sento molt millor», destacava. «El que tenim ara per davant és Múrcia, anirem partit a partit, serà un equip físic, amb jugadors de qualitat», afegia.

Walker ha estat un dels jugadors destacats de la pretemporada, sobretot pel seu encert des dels tres punts

Per la seva part, Dylan Ennis creu que «ha estat una bona pretemporada per tot, amb bons jugadors, treballant l’aspecte defensiu i amb un gran entrenador, ha estat un èxit». «El primer partit, contra el Múrcia, serà complicat perquè juguen dur, haurem de lluitar cada punt», recordava. «He lluitat i ho he donat tot aquesta pretemporada, ho he fet tot i ho faré tot per guanyar cada partit», manifestava. 

Michele Vitali va assegurar per la seva part que «s’ha d’anar partit a partit» i que «la pretemporada serà molt diferent del primer partit oficial». «Hem fet una gran pretemporada, hem treballat de valent però hem de créixer per ser millors», reirava. «No sé a on arribarà el MoraBanc, es poden fer les coses molt bé, hem d’anar partit i no perdre oportunitats», opinava. 

El capità Guille Colom va explicar que «hem anat de menys a més», «hem jugat molt bé, tenim molta química d’equip i hem fet les coses molt bé». «Personalment m’he vist més bé que mai, estic entrenant bé i agafant les idees del nou entrenador, quan surto a la pista puc sumar i aquest any vull ser un jugador de rotació i sumar més, fent el meu joc», expressava. «Els minuts venen en funció dels partits, l’objectiu és jugar més que l’any passat», recordava. 

«Hem fet molt bon treball, tenim bones sensacions, cada dia millorem», assegurava el capità Oliver Stevic. «Anirem partit a partit, esperem no tenir problemes per lesions, tots volem fer un pas endavant en el tema de classificar-se per la Copa del Rei i per l’Eurocup», informava. «Jugarem diferent aquest any, tindrem situacions més dures amb més intensitat en defensa, fins ara ha funcionat», concloïa.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT