PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

La Seu d'Urgell revalida les tres Flors d'Honor de Viles Florides

El guardó reconeix la tasca de millora de les zones verdes de la ciutat

Per El Periòdic

Lliurament de les Flors d'Honor.
Lliurament de les Flors d'Honor. | Viles Florides

El jurat especialitzat de Viles Florides ha tornat a distingir a la Seu d’Urgell amb la qualificació de 3 Flors d’Honor per la seva tasca en la millora de l’espai verd urbà. La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, Teresa Jordà, va lliurar el guardó al cap del Servei Municipal de Parcs i Jardins, Carles Martín, en representació de l'Ajuntament urgellenc, a la gala celebrada aquesta setmana passada al Castell de Vila-seca (Tarragonès).

La Seu d’Urgell ha estat un dels 50 municipis reconeguts amb tres Flors d’Honor. Pel que fa a la màxima distinció, les quatre Flors d'Honor, enguany l'han rebut 12 municipis. Aquestes poblacions que encapçalen el rànquing són: Almacelles, Bagergue, Cardedeu, Figueres, Llinars del Vallès, Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Mollet del Vallès, Olot, Sant Cugat, Sant Hilari Sacalm i Vila-seca. Dels municipis restants, 52 han rebut dues Flors d’Honor, i 6 municipis, una Flor. 

Els darrers mesos, 10 municipis més s’han adherit al moviment i la seva primera valoració es farà pública l'any vinent. Entre els qui s'hi han sumat hi ha les poblacions de Bagà (Berguedà) i Vilac (Aran). Ara ja són uns 120 els membres de la marca, promoguda per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que reconeix els municipis que treballen per a la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT