PUBLICITAT

Andorra la Vella

Alerta en trobar carn amb vidres dirigida a gossos

Denuncia a les xarxes socials de les entitats animalistes

Per Meritxell Prat

Vista del berenador on es va trobar la carn amb vidres.
Vista del berenador on es va trobar la carn amb vidres. | Bomosa

La societat filantròpica Bomosa, que també treballa per tenir cura dels animals, ha denunciat a través de les xarxes socials que s’ha detectat la presència de carn amb vidres barrejats dirigida a gossos al berenador que hi ha a Santa Coloma, al final de carrer Bonavista. Fonts coneixedores del cas van explicar que unes usuàries van haver de dur el seu animal al veterinari perquè havia ingerit la carn, però que sortosament l’incident no va tenir conseqüències greus.


Davant d’aquesta situació, des de Bomosa es va fer una crida als propietaris dels animals a tenir cura del que mengen els gossos i que s’eviti que s’empassin res que no els donin els seus amos.


També Laika va fer circular el missatge a través de les xarxes socials i el seu president, Josep Mas, va indicar que «de tant en tant» es troben amb situacions com aquesta o alguns enverinaments, especialment, de gats. Per combatre-ho va animar a denunciar els incidents, si bé va admetre que és difícil arribar a localitzar els culpables. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT