PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’Andorra empata contra el Lleida i suma un punt (1-1)

Segueix en zona de descens però amb dos partits menys

Per El Periòdic

L'Andorra abans del partit
L'Andorra abans del partit | FCA

L’Andorra va sumant punts a Primera Catalana per sortir de la zona de descens. Però ho fa amb empats. En aquest cas, contra el Lleida B. Dissabte passat els tricolor van empatar a 1 a la Borda Mateu en un duel molt igualat en el qual els de Richard Imbernón es van mostrar molt combatius.

Era un matx en el qual tots dos necessitaven la victòria per sortir de la zona de descens. D’aquesta manera el partit va començar amb un pols entre els dos conjunts i finalment, el primer a anotar va ser Kiki, que ho va fer després d’una magnífica acció individual de Betriu que va generar un centre que el davanter va enviar al fons de la porteria. Poc després els lleidatans posaven els andorrans contra les cordes i Xisco havia d’aparèixer i després arribava el gol de l’empat, al minut 38 de la primera part, per part d’Adrià.

A la segona part es van viure moltes jugades però cap de perill. Va ser just al final del temps reglamentari quan els visitants van tenir dues clares ocasions en les quals Xisco intervenia divinament encara que en la darrera acció el porter es va lesionar. Dijous l’equip jugarà contra el Vilanova en el partit ajornar de la segona jornada. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT