PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La GAES Catalunya Bike Race tindrà una etapa més al 2019

La competició passarà a ser de quatre dies i es disputarà del 26 al 29 de setembre

Per El Periòdic

Clàudia Galicia competint en la segona edició de la prova.
Clàudia Galicia competint en la segona edició de la prova. | GAES Catalunya Bike Race

La GAES Catalunya Bike passarà a ser una prova de Mountain Bike per etapes de quatre dies. El canvi es fa d’acord amb la normativa 2019 de la Unió Ciclista Internacional (UCI). La competició mantindrà la categoria UCI XCS 2 i es disputarà del 26 al 29 de setembre a La Cerdanya. 

La prova atorgarà valuosos punts per al rànquing mundial i de cara a la classificació per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020. L’any que ve, se’n celebrarà la tercera edició però ja és una competició de referència que ha comptat amb gairebé un miler de participants en les darreres edicions. De fet, l’organització considera que «el sensacional entorn per a la pràctica de la Mountain Bike que emmarca la majestuositat dels Pirineus, ha fet d’ella una de les proves més atractives del calendari». 

La GAES Catalunya Bike Race és una prova avalada pel medallista olímpic ceretà José Antonio Hermida i la subcampiona d’Europa de MTB Marató Clàudia Galicia i en l’edició del 2018 va arribar a comptar amb un total de 24 nacionalitats representades. De cara al 2019, l’inici d’inscripcions està previst per a principis d’abril. 
L’edició passada es va celebrar el mes de setembre i els guanyadors van ser Clàudia Galicia i Sergio Mantecón.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT