PUBLICITAT

Duel en temps de crisi

El MoraBanc s’enfronta al Mònaco després d’encaixar quatre derrotes consecutives a la Lliga Endesa

Per Miquel López-Egea

Ibon Navarro en roda de premsa, ahir.
Ibon Navarro en roda de premsa, ahir. | BCA

El MoraBanc Andorra visita avui a l’AS Mònaco en la cinquena jornada de l’EuroCup a les 19.45 hores. Els dos equips arriben amb una situació semblant a les seves respectives competicions domèstiques de manera que els monegascs van perdre el darrer partit contra l’Elan Chalon i el MoraBanc arrossega una ratxa de quatre derrotes consecutives a l’ACB. Així, els del Principat, que viatgen encara amb la baixa de David Walker, es trobaran al rival líder del grup que va ser capaç de vèncer al Galatasaray. A més, els de Saso Filipovski compten amb jugadors destacats com l’escorta Billy Yakuba Ouattara, el base Derek Needham o els pivots Elmedin Kikanovic i Jarrod Jones.

En aquest aspecte, l’entrenador del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro va explicar que el rival és «un dels millors equips del grup A i de l’EuroCup però que guanyar aquest partit passa per nosaltres i per millorar les sensacions, recuperar la guspira i aquesta falta d’energia que serveix per estar més vius al final del partit».

«Hem d’estar al partit amb molta energia i competint en cada jugada», sentenciava.
A més, va considerar que és un equip que juga «poques possessions» i que per això li anoten pocs punts. «El ritme de partit serà un dels aspectes importants i si anem caminant no tindrem opcions, són un equip amb un nivell atlètic, sobretot des de l’exterior», informava. «El ritme alt que ens pot interessar potser els pot fer mal», opinava. Referent a la moral de l’equip va assegurar que «no hi ha pessimisme» i que «falta temps i recuperar sensacions». «L’equip està treballant bé però crec que executem més del que juguem».

Per altra banda, referent al calendari que l’equip es trobarà després del Mònaco (Reial Madrid, Galatasaray i Baskònia), el tècnic va destacar que «no estic preocupat, només penso en aquest partit».

Per la seva banda, Andrew Albicy va desitjar que «mostrem caràcter perquè no arribem al partit en la nostra millor situació». «Hem parlat aquests dies i hem intentat ser positius», revelava i recordava que «la temporada passada vam viure una situació encara pitjor que aquesta, vam reaccionar i vam fer la millor temporada de la història d’Andorra»

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT