PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut un jove per una agressió a l'interior d'un local d'oci nocturn

L'implicat hauria donat un cop de puny al pòmul de la víctima

Per El Periòdic

Vehicle de la policia.
Vehicle de la policia. | Arxiu ANA

La policia va detenir la matinada de dissabte a Santa Coloma un noi resident de 21 anys, com a presumpte autor d’un delicte de maltractament i lesió. Els agents van ser requerits per una agressió a l'interior d'un local d'oci nocturn, ja que el detingut hauria donat un cop de puny al pòmul de la víctima, causant-li una ferida oberta i sagnant. 

El Cos de Policia ha procedit a la detenció de 20 persones durant aquesta darrera setmana (del 29 d’octubre al 4 de novembre). Les detencions s'han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (6), el patrimoni (1), la seguretat del trànsit (8) i altres delictes (5).

A més, el cos d'ordre va detenir a Encamp una noia resident de 22 anys, com a presumpta autora d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic, per una desavinença de parella. D'altra banda, la policia va detenir a Escaldes-Engordany una dona resident de 28 anys, com a presumpta autora d'un delicte contra la llibertat i l’honor. Els agents van ser requerits per una forta discussió a la via pública entre dues dones. En ser qüestionades pels fets, una de les dues dones va tenir una reacció desproporcionada, proferint amenaces i injúries envers els agents.

Per últim, la policia va detenir al Pas de la Casa un home no resident de 34 anys, com a presumpte autor d'un delicte patrimonial d'apoderament. L'home va ser detingut al costat d'un turisme Peugeot 207 amb matrícula francesa, fent gestos en què mostrava les claus del vehicle, donant a entendre que aquest era de la seva propietat, tot i que no era capaç d'ensenyar cap tipus de document ni identificació. Quan el cos d'ordre va efectuar les verificacions a la Gendarmeria francesa, van constatar que les plaques de la matrícula no corresponien al vehicle pel número de xassís, i que aquest estava denunciat com a sostret a França el mes de juny d'enguany.

PUBLICITAT
PUBLICITAT