PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Plaus és campió de Catalunya i a De la Casa se li complica el títol

Malgrat els podis, els pilots de l’ACA no fan una gran actuació a Sant Feliu

Per El Periòdic

Felipe Brandao amb el seu Speed Car GT 1000 CM-PR durant la 46a Pujada a Sant Feliu de Codines.
Felipe Brandao amb el seu Speed Car GT 1000 CM-PR durant la 46a Pujada a Sant Feliu de Codines. | ACA

L’actuació dels pilots de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA) en la 46a Pujada a Sant Feliu de Codines no va ser tan favorable per als seus interessos com en altres ocasions. Tot i això, no va faltar la seva presència en els podis finals d’una de les cites tradicionals del calendari català de muntanya.

Gerard de la Casa va ser un dels protagonistes de la prova organitzada per l’Escuderia Vall del Tenes. La lluita entre el pilot de Gedth Center i Joan Salvans va ser el centre d’atenció dels aficionats que van ser testimonis de la competició. De la Casa, però, va cedir en l’últim instant i ara se li ha complicat l’oportunitat de guanyar el setè títol consecutiu. «Després d’aquest resultat, el títol ja no depèn del que fem a Ullastrell, Salvans pràcticament amb acabar l’última pujada ho té fet», va afirmar De la Casa. 

D’altra banda, Ramon Plaus es va alçar amb el triomf en la categoria CM, després de protagonitzar una actuació irregular que no va ser suficient per aconseguir el triomf absolut. Amb tot, el títol català dels CM torna a Andorra per segon any consecutiu.

Pel que fa a Felipe Brandao i Íngrid Rossell de la Casa, tampoc van tenir la seva millor jornada a Sant Feliu. Els problemes mecànics de Brandao i una jornada poc inspiradora per la pilot, els va allunyar dels seus millors cronos en una de les proves que acostumen a ser de les més exigents de la temporada.  Habitualment, aquesta competició tanca la temporada de muntanya a Catalunya però enguany s’allargarà fins al 2 de desembre amb la VIII Pujada DOGA Sta. Maria de Vilalba - Ullastrell. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT